Omwille van de vele aanmeldingen kunnen we melden dat we een tweede groep in september 2016 gaan starten. Aanmelden hiervoor kan door een mail te sturen naar bruno@euthopia.nl met als bijlage je CV en motivatiebrief. De eerste groep, volle, systeemopleiding van Euthopia begint in maart.

De opleiding systeemtherapie wordt gegeven door Bruno Hillewaere en Robert van Hennik. Het betreft een volledige opleiding systeemtherapie met 132 uren en 2 specialistische blokken van totaal 40 uur.

Hoofdopleiders: Bruno Hillewaere & Robert van Hennik

Start: September 2016

Locatie: Euthopia Zandberglaan 54 BIS, 4818GL in Breda

Meer informatie over de inhoud en visie: klik hier.

Praktisch: U kunt zich inschrijven door een motivatiebrief en CV toe te sturen naar Bruno Hillewaere. Hierna volgt een afstemmingsgesprek. Bij de selectiecriteria houden we rekening met de voorwaarden van de NVRG (zie onder), datum van inschrijving en de bereidheid om te leren in groep.

Toelatingsvoorwaarden: Wij hanteren de toelatingsvoorwaarden van de NVRG wat betreft vooropleiding en vereiste ervaring.

Voor de praktische regeling (inschrijving en betaling) werken wij samen met de Jeugdzorgacademie (www.dejeugdzorgacademie.nl).

Wij hebben voor deze samenwerking gekozen omdat we dezelfde waarden en visie delen: de koppeling van hartelijkheid e n menselijke waarden aan professionaliteit. Zij zorgen voor een vriendelijke en correcte praktische regeling, wij staan borg voor de inhoud en de samenwerking van de opleiders.

Prijs: € 6950,-

Aantal deelnemers: minimaal 12 en maximaal 18.

Zie voor het opleidingsreglement van de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie: www.nvrg.nl