=> 2020 staat in het teken van samenwerking met bevriende collega’s en instituten. Hiervoor hebben we enkele nieuwe workshops. Nieuwsgierig? Lees verder.
=> En in 2020 starten we naast een opleiding tot systeemtherapeut ook een opleiding tot systemisch werker.
Een greep uit ons aanbod workshops:

(Top)sport en sportpsychologie inspiratie voor systeemtherapie; 2-daagse workshop op 11 en 12 februari in Breda. In deze tweedaagse workshop zullen Jan Olthof en Bruno Hillewaere ideeën uit de topsport als inspiratie hanteren voor de praktijk van de systeemtherapie. Dit naar aanleiding van Jan Olthof zijn nieuwe boek over Johan Cruijff en systeemdenken.

Meer informatie is terug te vinden op de website: www.euthopia.nl. Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVRG. Inschrijven: patricia@euthopia.nl

Van onthecht naar verbonden, Sabine Vermeire (2-daagse workshop)
Donderdag 9 en vrijdag 10 april 2020, locatie Breda, voor meer info: www.euthopia.nl Sabine Vermeire is Systemisch en narratief psychotherapeut, opleider, supervisor en staflid aan de Interactie-Academie vzw. Gastheer Bruno Hillewaere.
Inschrijven: patricia@euthopia.nl
2-daagse verdiepende workshop narratieve en dialogische inspiraties binnen Partner Relatie Therapie (PRT) welke gegeven zal worden door Jasmina Sermijn en Bruno Hillewaere op maandag 20 en dinsdag 21 april 2020 in Breda.
Voor meer info: www.euthopia.nl en inschrijven: patricia@euthopia.nl
Vrijdag 8 mei 2020 Monica McGoldrick in samenwerking met het Lorentzhuis en het Amsterdam instituut. Ex-cursisten ontvangen voor deze dag een persoonlijke uitnodiging. Locatie: omgeving Utrecht.
Workshop 24 en 25 september 2020 door Greet Splingaer van Rapunzel en Bruno Hillewaere; Wanneer het ervaringsgerichte het dialogische ont-moet: Over sculpting, kleine en grote ik, kleine grootsheid en sprookjes: een niet te missen ervaring…
Meer informatie en inschrijven volgt, houdt onze website www.euthopia.nl in de gaten.