Kosten

Al onze behandelaren werken met een dezelfde tarief van 90 euro per uur. Het intake gesprek zal 1,5 uur duren. Deze betaalt u achteraf als u een factuur heeft gekregen.

Na het intakegesprek zullen we samen met u een afspraak maken over de verwachte duur van de behandeling. Zo weet u precies waar u aan toe bent. We maken een reeks afspraken van 3, 6, 9, 12 of 15 afspraken. Voordat de behandeling gaat starten, krijgt u een factuur thuis gestuurd over de afgesproken behandeling. Na betaling van deze factuur zullen wij de afspraken inplannen.

  • Een individuele therapie sessie duurt een uur
  • Een sessie relatie of gezinstherapie duurt 1, 5 uur

Voor een psychiatrisch consult en diagnostiek worden individuele afspraken gemaakt met de betreffende behandelaar.

We willen graag dat u bij verhindering minimaal 24 uur van te voren uw afspraak afzegt. We zullen anders de sessiekosten in rekening brengen.

We zijn er ons van bewust dat de financiële draagkracht per gezin erg kan verschillen. Euthopia wil een behandelpraktijk zijn voor alle mensen. Rijk of arm en alles er tussen in. Mocht u de kosten van de zorg niet kunnen betalen, schroom dan niet om bij de kennismaking hier over te beginnen. We hanteren dan een vaststaand gereduceerd tarief.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een behandeling? Klik dan op de knop hieronder.

Aanmelden

Vergoeding

Euthopia heeft bewust geen afspraken gemaakt met zorgverzekeraar of gemeente. Dit heeft als voordeel dat we de behandelingen samen met u kunnen vormgeven zonder dat er andere verplichtingen bij komen kijken. U of uw kind hoeft dan ook niet eerst een diagnose te krijgen voordat we met een behandeling kunnen starten. Ook zullen uw gegevens alleen bij ons bekend zijn en kunnen we direct aan de slag met de vraag die u heeft.

U kan wel bij uw verzekeraar kijken wat u vergoed kan krijgen door middel van uw aanvullende verzekering. U kunt de persoonsgegevens van uw behandelaar vinden onder het kopje over ons op deze website. Met deze gegevens kunt u bij uw zorgverzekeraar kijken wat u vergoed krijgt.

Eerlijk aanbod

U kunt met meerdere vragen bij ons terecht, maar we willen vooral een eerlijk aanbod bieden. Dat wil zeggen dat we zo snel mogelijk in de behandeling (binnen de eerste drie gesprekken) samen met u goede afspraken willen maken en u een duidelijk beeld geven van wat wij u kunnen bieden. We evalueren regelmatig samen hoe we samenwerken en of we samen vooruitgang maken. Wij stellen ook uw eerlijke antwoorden op prijs.

Heeft u een klacht?

We proberen zo goed mogelijk met u samen te werken. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling. We vragen u om dit eerst met uw behandelaar te bespreken. Mocht u dan toch niet samen tot een oplossing komen dan kunt u een mail sturen naar info@euthopia.nl. We zullen in een gesprek samen met u kijken naar de klacht en dit bespreken.