Euthopia, ons nieuwe centrum voor systeemtherapie, opleiding en supervisie, gaat starten in februari 2016. We zijn blij om te kunnen vertellen dat we de tweejarige systeemopleiding in maart met een volle groep zullen starten. Ook de systeemtherapeutische praktijk krijgt vorm en gezinnen kunnen zich al aanmelden via onze website www.euthopia.nl. Zo’n mooie start is een feestje waard en aangezien wij graag veel willen uitwisselen met collega’s en andere instituten doen we dit door middel van een middagcongres.

Wij willen jullie uitnodigen op vrijdagmiddag 11 maart voor de officiële opening. Aanvang 13.00 uur, locatie Euthopia, Zandberglaan 54 bis in Breda.

We hebben een bijzonder programma met zowel een gastspreker als eigen sprekers. We zijn blij dat Justine van Lawick van het Lorentzhuis een lezing wil verzorgen over het hart en de ziel van systeemtherapie, en over hoe kleinschalige instituten een goed en passend antwoord kunnen bieden op vragen die in de samenleving leven.

Bruno Hillewaere en Robert van Hennik zullen daarop aansluiten en iets vertellen over onze eigen visie, het belang van creatief contact maken, feedback en dialoog. Dit alles wordt verbonden door middel van actie, reflectie en multi-loog met elkaar waarin geleerd, gelachen en gevoeld zal worden. Marco Visser en Elles Punt zullen daarom vooraf en tussen de lezingen door op verrassende wijze de deelnemers meenemen in het belang van non-verbale actie in het werken met gezinnen. Natuurlijk sluiten we deze dag af met een gezamenlijke borrel en een gezellig samenzijn.

Aanmelden openingscongres ‘hart en ziel voor systeemtherapie in lokale, kleinschalige instituten’

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@euthopia.nl , onder vermelding van ‘hart en ziel voor systeemtherapie’. U krijgt dan van ons een mail met daarin alle informatie die u nodig heeft om de betaling te voldoen en daarmee uw inschrijving definitief te maken.

Kosten voor dit congres zijn 44 euro p.p. Accreditatie bij de NVRG wordt aangevraagd.